Toptan İç Giyim

 Bay, bayan ve çocuk toptan iç giyim merkezi olan gipaş tekstil bünyesinde 100'den fazla markanın yaklaşık olarak 6000 çeşit iç giyim ürününü barındırmaktadır. 1987'den beri bu sektörün içinde olan gipaş tekstil iç giyime dair birçok ürünün satışını toptan olarak yapmaktadır. 

toptan iç giyim


E-ticaret sektöründe de mağazacılık sektöründeki gibi çizgisini bozmadan devam eden gipaş tekstil e-ticaret hayatı boyunca yaklaşık olarak 13 yıldır milyonlarca kişinin iç giyim ihtiyacını karşılamıştır. Toptan iç giyim sektöründe lider olan ve piyasaya yön veren gipaş tekstil müşteri memnuniyetini ön planda tutmakta ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinmektedir.

Toptan İç Giyim Nereden Alınır ?

Bay, bayan ve çocuk iç giyim toptancısı olan gipaş tekstil toptan iç giyim ürünleri satmaktadır. Piyasaya göre fiyatları çok uygun olan gipaş müşterilerine bu konuda birçok kolaylık sağlamaktadır. Sitesinde görmüş olduğunuz tüm fiyatlar toptan fiyatlardır. Yani sizin alış fiyatlarınızdır. Bu fiyatların üzerine %30-40 koyarak rahatlıkla satış yapabilir, kendinize ana ya da ek iş imkânı sağlayabilirsiniz. Ödeme konusunda da birçok kolaylık sağlamaktadır. Kapıda ödeme, kredi kartı ve kredi kartına vade farksız +6 taksit yapmaktadır. 

Hangi Toptan İç Giyim Ürünleri Satılıyor ?

Gipaş tekstil toptan iç giyimin yanı sıra toptan çorap, toptan çamaşır, toptan pijama takım, toptan fantezi gecelik, toptan sütyen ve daha birçok ürünün toptan satışını yapmaktadır.