Toptan Sütyen

Toptan sütyen birden fazla sayıda sütyen alınması anlamına gelir. Genelde satış mağazaları tarafından ya da pazarda satma amacı ile de alınabilen sütyen alım seçeneğidir. sütyen modelleri arasında en çok alınan sütyen çeşitleri destekli olanlardır. Çünkü destekli modeller her kadının severek kullandığı modellerdir ve böylece toptan alımlarda da destekli sütyen miktarı fazla oluyor. Fakat yarım cup sütyen modelleri de toplu alımlarda sık karşılaşılan modeller arasındadır. Yeni sezon toptan sütyen modellerimiz tutku iç giyim sitemizde online satışa sunulmuştur.

tutku iç giyim

Toplu sütyen alımlarında karşılaşılan bir diğer sütyen modeli de bustiyer sütyen modelleridir. Bununla birlikte spor sütyenler de toptan alımlarda karşılaşılan sütyen modelleri arasındadır. Çünkü genç bayanlar bu tarz modelleri giymeyi daha fazla tercih ediyor. Bu modeller toptan alımlarda da tekli alımlarda da bu modeller tercih ediliyor. 

Toplu Sütyen Alımlarında Hangi Renkler Tercih Edilir? 

Toplu sütyen alımlarında tercih edilen renkler arasında en çok kırmızı, bordo, siyah ve ten rengi yer alıyor. Kahverengi ve mor da toplu sütyen alımlarında çok tercih edilen renkler arasındadır. Dantelli modeller arasında bordo ve kırmızı tercih edilirken düz modeller arasında ten rengi ve pembe de sevilen renkler arasındadır. 

tutku atlet

Toplu sütyen alımlarında pek çok avantaj bulunmaktadır. Kişi toplu sütyen alırken istediği bedeni farklı renk tonlarında sipariş verebilir. Birkaç seri halinde farklı modellerde ve renk tonlarında sütyen siparişi verilebilir. Bununla birlikte tutku iç giyim den toplu sütyen alımı yapıldığı zaman fiyat yüksek oranda düşmektedir. 

Toplu Sütyen Fiyatları 

Toplu sütyen fiyatları çok geniş yelpazede incelenmektedir. Tercih edilen sütyen modeline göre, sipariş verilen sütyen miktarına göre ve kumaş kalitesine göre fiyatlar farklılık gösterir. Bu sebepten dolayı toplu sütyen siparişi verildiği zaman öncelikle modele karar verilmeli sonrasında sayıya karar verilmelidir. Böylece kesin fiyat ortaya çıkmış oluyor.